I mai 2020 på en balkong på Hønefoss ble det i forbifarten, på en strikkedate, nevnt noe om en abonnementsboks for strikkere. I juni ble det stiftet selskap og i August ble den aller første knittersboxen sendt ut til de første 90 abonnentene. Siden da har vi sendt ut flere tusen bokser og strikkerelaterte varer til kunder over hele Norge.

Bak selskapet står Vår og Christiane. To strikkeentusiaster som møttes gjennom strikkemiljøet på Instagram da Vår flyttet til Hønefoss i 2019. Christiane flyttet til Hønefoss for å studere noen år tidligere. Siden oktober 2020 har vi jobber fulltid med Knittersbox for å sende ut strikkeglede til våre mange hundre abonnenter. I tillegg til dette håndfarger vi garn i alle regnbuens farger, produserer opp eget strikketilbehør og sammarbeider med andre flotte selskaper fra hele Norge og andre steder i verden.

Målet med boksene våre er å utfordre strikkere hva gjelder fargevalg, oppskriftsvalg og tilbehør. Vi samarbeider med mange små bedrifter og designere for å vise frem flere alternativer i alle aspekter av strikkehobbyen. Vi ønsker at abonnentene skal finne nye favoritter innenfor typer garn, garnleverandører og designere som de kanskje ikke hadde funnet eller sett ellers.

Velkommen inn i vårt univers – vi håper du finner noe du liker <3