Spørsmål & Svar | knittersbox.no

Hvordan er det med frakt?
Vi bruker Bring, og pakken vil komme i din postkasse eller med pose på døren (avhengig av hva du velger som frakt). Passer ikke boksen i din postkasse, vil du få en hentekode fra posten. Frakt er inkludert i alle våre abonnementer.

Kommer det til å komme ekstra kostnader?
Nei. Det vil ikke komme noen ekstra kostnader for deg når du kjøper din Knittersbox – med mindre du kjøper noen av våre andre produkter i tillegg.

Når får jeg min første knittersbox?
Din knitterbox vil dumpe ned i postkassen din ved månedsskifte hver måned. Dette er forutsatt at du har kjøpt boks før den 20. foregående måned.

Eksempel: Din boks, kjøpt før den 20. september, vil du motta i månedsskiftet september/oktober. Din boks, kjøpt etter den 20. september, vil du motta i månedsskiftet oktober/november.

Hva slags bokser kan jeg velge mellom?
Vi har to ulike abonnement; jord/farge & håndfarget.

Farge/jord-abonnementet er vårt standard abonnement. Boksens standard-verdi er alltid minst 650,- hver måned.

Håndfarget-abonnementet er helt likt medi-abonnementet, bare at det kun kommer håndfarget garn i denne boksen. Verdien på denne boksen er på minst 800,- hver måned.

Hva inneholder boksen?
Boksen inneholder ulike strikkerelaterte ting hver eneste måned. Strikketilbehøret kan være alt fra strikkefasthetsmålere og sakser til kjekke verktøy og spiselige strikketilbehør. Hele konseptet bygger rundt at dette skal være en overraskelse.

I tillegg til dette kan boksen din inneholde garn fra alle mulige garnleverandører, i tillegg til vårt eget håndfargede garn.

Kan jeg velge farger i boksen min?
jord/farge-abonnementene kommer i to varianter: Fargeboks og Jordboks.

Fargeboksen vil inneholde garn i nydelige farger, med varierende fargespill. 

Jordboksen vil inneholde garn i deilige jordtoner.


Vi har laget disse to boksene for at du kan velge helt selv hvilke uttrykk du ønsker på din boks. Fargene vil variere fra måned til måned, og hvilken farge det nøyaktig blir vil være en overraskelse (seff).

Håndfarget-abonnementet kommer bare i én variant, og kan inneholde alle mulige farger.

Hva kan jeg strikke av garnet som kommer i boksen?
I boksen vil du motta garn som holder til små prosjekter. Vi kommer alltid til å komme med forslag til prosjekter. Ønsker du å strikke et større plagg eller har behov for mer garn kan du alltids ta kontakt med oss for å få kjøpt dette. I tillegg hjelper vi deg gjerne med å regne ut løpemeter osv om du finner et prosjekt du vil strikke men ikke vet helt om garnet holder.

Hva slags ekstra strikkestæsj kommer i eskene?
Det vil komme masse ulikt i eskene! Alt du kan tenke deg innenfor strikkeverdenen kan befinne seg i esken din. Dette vil også være et overraskelsesmoment, men det vi kan si er at vi samarbeider med sykt flinke leverandører som vi garanterer vil gjøre esken din til en drøm! 

Må jeg abonnere på boksen?
Vi anbefaler alle å abonnere (det er billigere). Men, det vil bli mulig å kjøpe noen enkeltbokser hver mnd (dette vil dog være svært begrenset). Dette er for å gi dem som ikke har mulighet til å abonnere, av ulike grunner, mulighet til å kunne kjøpe én enkelt boks. I tillegg vil dette gi dem som ønsker begge boksene (fargeboks og jordboks) mulighet til å skaffe seg begge boksene gitt måned (altså, om de abonnerer på en av dem, men ønsker begge boksene).

Dette vil dog kun være mulighet for medi-boksene.

Jeg ønsker å strikke egostrikk med garnet, vil det være mulig å kjøpe mer garn? Vil det ligge oppskrifter med i boksen som tips til hva jeg kan strikke med det jeg får?
Vi vil i et begrenset antall ha ekstra garn av fra både vårt eget garn og leverandører sitt garn hver mnd.

Det er viktig for oss at du ikke sitter igjen med mange hesper av en farge du ikke synes passer helt deg, derfor vil det være slik at om du elsker fargen en mnd, kan du heller velge å bestille flere hesper av den.  Liker du fargen du fikk, kan du helt enkelt sende oss en melding på instagram eller på mail (kundeservice@knittersbox.no) for å bestille noen ekstra hesper.

I boksen vil det hver måned ligge en lapp med minst 3 forslag til hva du kan strikke med det nydelige garnet du får i boksen din. Enkelte ganger, vil en oppskrift også ligge ved som tilbehør til den månedens boks. I tillegg vil det på Instagram bli postet inspirasjon og oppskrifter som du kan strikke i det garnet du får.

Ønsker du mer inspirasjon, kan du sjekke ut vår inspirasjonsside her.

Jeg vil prøve begge boksene, hvordan går dette med abonnementet?
Vi vil at dere skal få prøve begge! Du kan derfor helt enkelt bytte abonnement og administrere alt inne på «min konto». Bytte må skje før den 20. gitt mnd for å gjelde påfølgende boks.

Jeg ønsker å returnere min Knittersbox. Hvordan gjør jeg det?
Ved din bekreftelses-mail ligger det en returlapp du kan bruke. Har du ikke mottatt returlapp, kan du helt enkelt sende oss en mail på kundeservice@knittersbox.no så sender vi den til deg. Det er ikke noe problem å returnere din boks så lenge boksen ikke er åpnet og forseglingen er intakt.

Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?
Det gjør du helt enkelt inne på «din konto» under «abonnementer». Hvis det er noe vi kan gjøre som gjør at du kan bli enda mer fornøyd med din knittersbox, fortell oss gjerne det!